Kategoriler
Zayıflama Paketleri

3 Aylık Zayıflama Danışmanlığı Paketi

Oturduğun Yerden!

Obezite Atölyesi sana oturduğun yerden online sesli ve görüntülü zayıflama danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Nerede olduğunun hiç önemi yok, çünkü artık doktorun sana cep telefonun kadar yakın!

İstediğin Zaman!

Obezite Atölyesi’nin online sistemi sayesinde iş yerinden izin almana, doktora ulaşmak için trafikte zaman kaybetmene gerek yok! Obezite Atölyesi sana senin istediğin zaman danışmanlık hizmeti sunuyor!

Sana Özel!

Obezite Atölyesi’nde sana özel hazırlanan program sayesinde her an doktoruna ulaşman mümkün! Çünkü biz kilo vermede başarının, sürekli iletişimden geçtiğini çok iyi biliyoruz!

Uzman Doktor Kontrolünde!

Obezite atölyesindeki online danışmanlık hizmeti bizzat doktorlarımız tarafından tarafından veriliyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu obezite tedavisine yönelik geliştirdiği beslenme programını sana özel hale getirerek yeniden düzenliyor.
Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu seninle yaptığı görüşmede şayet gerekli görürse senden tahlillerini de göndermeni istiyor. Bu durumda eğer insülin direncin, hipotiroidin, vitamin eksikliğin ya da buna benzer herhangi bir metabolik bozukluğun varsa bu konularda da danışmanlık hizmeti veriliyor.
Amacımız sporu hayatının bir parçası haline getirmen! Bu amaçla sana özel seni yormayacak bir aktivite programını yine beraber organize ediyoruz.
Evdeki tartın zayıflamak için yeterli, dilersen sana ailecek kullanabileceğin bir tartı da tavsiye edebiliriz.
Online takip sistemi sayesinde sadece zayıflama ile ilgili değil, sağlığınla ilgili tüm soruları web sitemizdeki iletişim formu üzerinden iletmen halinde 24 saat içerisinde yanıt alabileceksin.
Seni bizzat Uzm. Dr. Özgür Niflioğlu takip ediyor ve sana özel bir program oluşturuyor.
Ödeme işlemini Obezite Atölyesi’nin güvenli web sitesi üzerinden kredi kartınla gerçekleştirebilirsin. Dilersen hesap numaralarımıza EFT de yapabilirsin.